3 de maig 2010

Pissarra Digital Interactiva (PDI)

Pissarra Digital Interactiva (PDI) és un sistema tecnològic, generalment integrat per un ordinador, un video projector i un dispositiu control de punter, que permet projectar en una superfície interactiva continguts digitals en un format idoni per a visualització en grup, des de la qual es pot controlar l'ordinador, fer anotacions manuscrites sobre qualsevol imatge projectada, així com guardar-les, imprimir-les, enviar-les per correu electrònic i exportar-les a diversos formats. Es pot interactuar directament sobre la superfície de projecció.

Us facilitem un link on hi ha activitats que es poden realitzar amb la PDI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per començar...

La finalitat d'aquest "espai Blog" és la de compartir amb tots vosaltres les nostres experiències, impressions i inquietuds.
Som estudiants de tercer de Magisteri d'Educació Especial i durant aquests últims mesos hem compartit les nostres vides amb alumnes que ens han ensenyat que realment es pot " Parlar amb els Ulls".
Esperem saber transmetre al llarg d'aquest blog tot allò que hem après i que els hi fa la vida més fàcil perquè pugui ser d'utilitat a d'altres persones.

També ens agradaria que aquest espai servís perquè compartiu les vostres experiències amb nosaltres.