3 de març 2010

Enable Viacam - control de l'ordinador sense mans.



És un programa informàtic que permet utilitzar l'ordinador sense la necessitat de l'ús de les mans (especialment dissenyat per a persones amb discapacitat motriu en mans o braços), ja que es controla el ratolí mitjançant lleugers i suaus moviments de cap.
Per al seu funcionament es requereix instal·lar una webcam de qualitat a l'ordinador, no requereix maquinari addicional. Permet realitzar el clic del ratolí parant el punter o a través de l'ús d'un micròfon.
Permet configurar la velocitat del punter, l'acceleració i suavitzat, el temps de detenció, i altres variables per a ajustar-se a les necessitats de l'usuari. Una vega da instal·lat l'usuari amb discapacitat pot utilitzar-lo sense suport.

El podeu descarregar de forma gratuita en aquest enllaç. http://eviacam.sourceforge.net/eviacam.php

1 comentari:

  1. Quina passada, no? això de les noves tecnologies facilita molt la vida a aquestes persones! em sembla impressionant!

    ResponElimina

Per començar...

La finalitat d'aquest "espai Blog" és la de compartir amb tots vosaltres les nostres experiències, impressions i inquietuds.
Som estudiants de tercer de Magisteri d'Educació Especial i durant aquests últims mesos hem compartit les nostres vides amb alumnes que ens han ensenyat que realment es pot " Parlar amb els Ulls".
Esperem saber transmetre al llarg d'aquest blog tot allò que hem après i que els hi fa la vida més fàcil perquè pugui ser d'utilitat a d'altres persones.

També ens agradaria que aquest espai servís perquè compartiu les vostres experiències amb nosaltres.