24 de març 2010

Què és el JClic ?

Com ja sabeu el JClic és un recurs que permet tant crear com utilitzar les activitats informàtiques que hi ha a la seva biblioteca. Va adreçat a tots els nivells educatius i a diverses àrees.

Tafanejant aquesta aplicació que ens ofereix l'XTEC (Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya), ens hem adonat que alhora de marcar les preferències no hi ha cap apartat dirigit a l'Educació Especial. Això ens fa pensar que si volem treballar amb els nostres alumnes haurem d'utilitzar un nivell educatiu més baix i caiem en el perill d'infantilitzar les activitats.

Creieu que hi hauria d'haver un espai específic per Educació Especial?

2 comentaris:

  1. tot i que hi ha activitats les quals es poden utilitzar per educació especial... sí trobo que un espai específic estaria bé!

    ResponElimina

Per començar...

La finalitat d'aquest "espai Blog" és la de compartir amb tots vosaltres les nostres experiències, impressions i inquietuds.
Som estudiants de tercer de Magisteri d'Educació Especial i durant aquests últims mesos hem compartit les nostres vides amb alumnes que ens han ensenyat que realment es pot " Parlar amb els Ulls".
Esperem saber transmetre al llarg d'aquest blog tot allò que hem après i que els hi fa la vida més fàcil perquè pugui ser d'utilitat a d'altres persones.

També ens agradaria que aquest espai servís perquè compartiu les vostres experiències amb nosaltres.